[FOTO] Nuntă cu 18 răniți în Neamț: Planul ROȘU s-a încheiat, Petrecerea CONTINUĂ!

Deși un incident nefericit (PLAN ROȘU de intervenții, 18 persoane rănite) ar fi trebuit să strice nunta de la pensiunea Vânătorul din stațiunea Durău, se pare că petrecerea a continuat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Chiar dacă la miezul nopții, la fața locului erau echipaje ale Poliției și ISU Neamț, care cercetau împrejurările incidentului, nuntașii și-au văzut în continuare de petrecere. Unii participanți chiar susținând că incidentul nu a fost așa de grav.

Reamintim că autorităţile din judeţul Neamţ au activat planul roşu de intervenţie în cazul unui incident petrecut duminică (15 iulie), în jurul orei 20:00, la o nuntă organizată la pensiunea Vânătorul din localitatea Durău, 18 persoane participante la eveniment având de suferit în urma ruperii balustradei de la terasa unităţii. Trei victime au fost rănite grav (în drum spre Târgu-Mureș), 13 rănite ușor (transportate la Toplița) și două au fost trimise la domiciliu.

ACTUALIZARE: Neamț: Starea victimelor din incidentul de la pensiunea din Durău

La faţa locului au fost trimise de urgenţă peste 30 de echipaje și un elicopter SMURD a fost prealertat în sprijin.

La eveniment, se aflau aproximativ 400 de persoane iar pe terasă (în jur de 80 de metri pătrați), la momentul incidentului, se aflau în jur de 40. Nuntașii s-au prăbușit în gol de la 4-5 metri.

Vezi și [FOTO] Primele imagini cu incidentul de la nunta din Neamţ. Bilanțul la ora 22.00: 18 răniți

PUBLICITATE