Fost consilier PSD Piatra-Neamț se înscrie în PNL. „Alături de mine vor mai veni 200 de tineri din județ”


După ce, în urmă cu două săptămâni, consilierul PSD, Radu Secuiu, și-a dat demisia atât din Consiliul Local cât și din partid (vezi articolul – AICI) , astăzi (2 decembrie), a decis să se înscrie în PNL.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Radu Secuiu a declarat că, alături de el vor veni 200 de tineri.

13700231_728077443999293_752397493909391977_nZiua Nationala a fost un nou moment de reflectie pentru mine, care mi-a intarit convingerea ca viitorul poate fi cel pe care ni-l dorim doar implicandu-ne activ. M-am implicat in proiecte in care am crezut ca vocea tinerilor este importanta, pentru ca lucrurile sa se schimbe in bine in judetul Neamt si in Romania. Am renuntat la functii atunci cand am constatat ca noi, tinerii, nu contam decat la capitolul statistica, indiferent de actiunea in care eram implicati.

Mi-am dat demisia din PSD Neamt tocmai pentru ca nu ma regaseam in acest stil de a face politica, in care le transmiti cetatenilor doar ceea ce vor sa auda, iar atunci cand se iau deciziile vointa cetatenilor nu conteaza. Ni se cerea, mie si celorlalti tineri, sa „indraznim sa credem” ca putem avea un viitor mai bun daca ramanem tacuti, daca sustineam proiectele care ascundeau altfel de interese decat cele ale cetateanului. Eu chiar am convingerea ca viitorul nostru poate fi mai bun implicandu-ne activ in viata comunitatii si mai ales in proiecte dedicate generatiei tinere careia apartin. Nu am nevoie de indrazneala, de a mi se facilita accesul la credite (de parca cineva poate dicta institutiilor bancare cum si cui sa acorde credite), pentru ca viitorul meu sa fie cel pe care-l doresc. Ma voi implica, in continuare, alaturi de cei din generatia mea, in proiecte reale si realiste, nu in constructia unor iluzii care sa aiba priza in online, dar irealizabile in viata de zi cu zi. Drumul meu si al celor din generatia mea are un singur sens – inainte!

Am decis sa ma inscriu in PNL! Alaturi de mine vor mai veni 200 de tineri din judet! In viitorul apropiat, alti alesi locali social democrati, care nu se mai regasesc intr-un partid care face doar politica interesului personal, se vor alatura proiectului nostru. Nu fac acest pas pentru ca mi s-ar fi promis o functie, ci pentru ca pe parcursul acestei campanii electorale am observat cu atentie sansa pe care au primit-o altii de o varsta cu mine. Vreau sa ma alatur lor, ca vocea tinerilor sa fie auzita. Si pentru ca eu cred in tara mea, in judetul meu, pentru ca nu vreau sa fiu indiferent fata de minciunile vandute drept solutii de viitor, voi demonstra ca aceasta este solutia pentru toti cei care isi doresc sa mearga inainte, pentru un viitor cu adevarat bun! Echipa pe care o am in jurul meu te asteapta si pe tine, cel care iti doresti cu adevarat sa ai un viitor cu adevarat mai bun! a declarat Radu Secuiu

D.M.B.
PUBLICITATE