Finanţarea aparatul de radiologie din Roman, folosită în atacuri josnice de către PSD Neamț


Primăria Roman a cerut sprijin de la Consiliul Județean în urmă cu mai bine de un an pentru a achiziționa aparatul de radiologie. Acest sprijin a fost acordat și s-a virat prima tranșă de bani de 550.000 de lei, cu promisiunea că se va aloca și diferența.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După schimbarea conducerii Consiliului Județean Neamț s-au schimbat și prioritățile și deși aparatul de radiologie deserveşte Municipiul Roman şi comunele din jur, ceea ce reprezintă aproximativ 40% din populaţia judeţului, i finanțarea promisă nu a mai fost alocată, iar aparatul de radiologie achiziționat nu a putut fi  pus în funcțiune luni bune.

Mă întristează să văd cum președintele PSD, Ionel Arsene, se folosește de poziția pe care o ocupă la Consiliul Județean Neamț pentru a manipula și dezinforma cetățenii. Vă reamintesc domnule Arsene că ați primit pe adresa Consiliului Județean ieri, 8 decembrie, o adresă prin care noi am sperat că am fost pe înțelesul dumneavoastră, dar se pare că dumeavoastră continuați  să nu țineți cont de prioritățile obiective și de agenda cetățeanului. Nu am înțeles dacă la conferința de presă ați avut calitatea de președinte PSD Neamț sau președinte de Consiliul Județean Neamț, pentru că ați amestecat subiectele. Prin atitudinea pe care o afișați nu faceți decât să demonstraţi că PSD, partid al cărui președinte sunteți, acționează doar populist, în interesul unui grup de persoane și nu respectă comunitatea pe care ar trebui să o slujească cu onoare,” a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul Municipiului Roman

D.M.B.
PNL Neamț
PUBLICITATE