Femeie de 28 de ani din Roznov, dispărută din iunie. Cine are informații, să sune la 112


În ziua de 13.01.2017, dispeceratul Poliţiei oraşului Roznov a fost sesizat despre faptul că Bran Gabriela Elena de 28 ani, din Roznov a plecat de la domiciliu în cursul lunii iunie 2016 şi nu a mai revenit până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

2Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că femeia a plecat de la domiciliu, în mod voluntar, având asupra sa mai multe acte şi suma de 300 lei. Ulterior plecării sale, familia a fost contactată telefonic de către aceasta, comunicând că lucrează în agricultură pe raza jud. Galaţi şi este în siguranță.

Persoana, în mod repetat, a plecat de la domiciliu, însă a revenit după o perioadă de timp. Având în vedere că, de câteva luni, familia nu mai știe nimic de aceasta, a fost sesizată Poliția orașului Roznov.
În cauză, au fost demarate verificările, însă până în prezent femeia nu a fost depistată, iar orice persoană, care are la cunoștință de situația acesteia, este rugată să anunțe Poliția prin aplelul unic de urgență 112!

Semnalmente persoanei: înălţime 1,60 m, greutate 80kg, ochii căprui, părul şaten vopsit roşcat, drept, lung, faţa ovală, nas drept și buze mijlocii, fără semne particulare.

La momentul plecării de la domiciliu aceasta purta o geacă de culoare albastră din imitaţie de piele, tricou de culoare roz, blue jeans albaştri, încălţăminte saboţi din imitaţie de piele de culoare maron cu toc, mărimea 39.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea persoanei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

D.M.B.
PUBLICITATE