Femeia cu piciorul amputat, plimbată prin 3 spitale, a ajuns la a patra unitate medicală

O femeie implicată în accidentul de pe 21 mai, din județul Neamț, după ce a fost plimbată 7 ore între spitale, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul pentru a-i salva viaţa, a ajuns la a patra unitate medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Victima a fost transportă de la Spitalul Municipal Roman, la Spitalul Judeţean Neamţ şi apoi la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, iar vineri, aceasta a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie.

„Victima a fost transferată vineri di­mineaţa la Spitalul de Neuro­chi­rurgie, cu aviz din partea domnului manager Eva. Pacienta a fost transferată pentru tratamentul hemoragiilor cerebrale cu caracter staţionar identificate pe CT“, a arătat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, purtător de cuvânt al Spitalului „Sfân­tul Spiridon“ – notează ziaruldeiasi.ro

Femeia a fost îngrijită în ultimele cinci zile în cel mai mare spital din regiune de o echipa multidisciplinară de medici ortopezi, chirurgi vasculari şi de chirurgie toracică. Totuşi, întrucât pacienta a ajuns la Iaşi la şapte ore de la producerea accidentului, femeia şi-a pierdut piciorul stâng, prin amputaţie de la coapsă.

Vezi și Neamț: Date noi și anchetă de proporții în cazul pacientei plimbate 7 ore între trei spitale

Vezi și Neamț: Reacție pertinentă a medicului de pe ambulanță, în cazul pacientei cu piciorul amputat

sursa:  ziaruldeiasi.ro
PUBLICITATE