FELICITĂRI! Simona HALEP a CÂȘTIGAT finala Roland Garros

Simona Halep și-a îndeplinit sâmbătă (9 iunie) visul de a câştiga în sfârşit un Grand Slam, după finala de la Roland Garros împotriva americancei Sloane Stephens. (Halep – Stephens 3-6, 6-4, 6-1)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Simona Halep a câștigat primul său mare titlu de Mare Șlem din cariera sa de senioară, la 10 ani după ce a câștigat trofeul la juniori și la 40 de ani de la ultima victorie în tenisul feminin românesc, cea a Virginei Ruzici.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza

Finala Roland Garros s-a jucat sâmbătă, 9 iunie. A fost al doilea turneu de Grand Slam al anului, iar finala s-a jucat între Simona Halep, locul 1 mondial și Sloane Stephens, locul 10 mondial. A fost o finală interesantă între Simona, o jucătoare care a participat la multe finale de Grand Slam, dar nu a câștigat niciuna, și Sloane, o jucătoare care are la activ o singură astfel de finală, US Open, pe care a și câștigat-o.

PUBLICITATE