Felicitări! Pietreanca Teodora Sava merge în semifinalele X Factor

Competiţia X Factor continuă, iar în ediţia de vineri, 8 decembrie, concurenţii s-au duelat pentru a prinde un loc în Galele Live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Două tinere din județul Neamț au participat în ediția de astăzi, în echipa Deliei. Astfel Teodora Sava (din Piatra-Neamț) a trebuit să se dueleze cu Alina Mocanu iar Ioana Mîrţi (din Pildești) cu Francesca Nicolescu.

Apariția Teodorei a fost absolut spectaculoasă, iar piesa aleasă i s-a potrivit perfect. Ajunsă la duel, concurenta a recunoscut că avea mari emoţii. „Îmi era frică de Alina. Are o voce foarte bună”, a spus aceasta.
Teodora a pregătit piesa The Voice Within” de la Christina Aguilera, reuşind să ridice publicul în picioare. După prestația Teodorei și a Alinei, a urmat jurizarea…

Sunteți preferatele mele din acest sezon, amândouă. Teodora parcă e echipa Germaniei la fotbal. Ăia merg zid, drept înainte. Ei la toate campionatele ajung în semifinală sau finală” le-a spus Ștefan Bănică.
Preferata mea ești tu, Alina. Tu ești memorabilă, dar până la nivelul Teodorei de voce mai ai de lucru”, le-a spus Carla`s Dream. El a adăugat că Teodora are toate șansele să câștige ”X Factor”.
Să nu mai intri niciodată pe o scenă alături de un competitor ca și cum ai fi pierdut deja. Da, e bună Teodora, și?” i-a spus Horia Brenciu Alinei. Cât despre Teodora, Horia Brenciu a afirmat: ”Ești pacostea care motivează toți concurenții din spate”.
În seara asta, ce s-a întâmplat pe scenă a fost, din punctul meu de vedere, spectacol” a spus Delia.

Misiunea Deliei a fost una extrem de grea, toate cele patru concurente fiind posibile câştigătoare X Factor. Offf, a venit momentul! Francesca, eşti un copil foarte talentat cu un potenţial incredibil. Nu cred că tu conştientizezi aşa… Ioana, ai o siguranţă şi o voce caldă. Cânţi curat şi frumos, eşti ca un instrument muzical care nu se dezacordează niciodată. Teodora, tu eşti ca un roboţel! Nu ai scăpări, eşti perfectă, însă asta nu e întotdeauna bine. Alina, nu mi-a plăcut atitudinea ta. Eşti foarte bună, nu trebuie să cedezi…, le-a zis jurata înainte de a anunţa cine merge mai departe.

La sfârșit, Delia a decis cu va merge mai departe, în Galele Live. Astfel, prima alegere a Deliei a fost pietreanca Teodora Sava. Alături de ea va merge mai departe și Alina Mocanu, fata cu care s-a duelat în ediția de astăzi.

Mai jos, videoclipurile cu prestația, jurizarea și decizia Deliei:

Teodora Sava

Jurizarea

Decizia Deliei

PUBLICITATE