Felicitări! Două fete din Neamț, Teodora Sava și Ioana Mîrți, au trecut mai departe la X Factor

Vineri, 24 noiembrie, de la ora 21.15, în cea mai nouă ediţie a show-ului X Factor, de la Antena 1, Delia și-a ales cele patru fete din grupa sa care vor intra la dueluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dintre cele 11 fete, din echipa Deliei, 3 sunt din Neamț: Ioana Mîrți (din Pildești), Teodora Sava (din Piatra-Neamț) și Isabela Chitoșcă (din Piatra-Neamț). (vezi articolul – AICI)

După momente absolut tensionate, Delia și-a anunțat echipa pe următoarea fază a întrecerii, iar dintre cele trei fete din județul Neamț au fost rămas doar două, Teodora Sava și Ioana Mîrți. Alături de Francesca Nicolescu și Alina Mocanu formează cvartetul de forță și cu o medie de vârstă foarte scăzută pe care Delia mizează în continuare.

Teodora Sava, puștoaica de care s-au temut toate celelalte fete din echipa Deliei de la ”X Factor”, a uimit jurații în această seară, la ”X Factor”.  ”De departe, cea mai bună voce!” i-a spus Carla`s, care a mărturisit că a avut un ”refren năucitor”. Horia Brenciu i-a strigat: ”Ești finalistă, fetițo!”. ”O puștoaică de 15 ani cântă de rupe, mi-ar fi plăcut mult să fii în echipa mea”, i-a spus Ștefan Bănică Jr. iar Delia i-a mărturisit ”Ai fost impecabilă, mă bucur enorm că ești în echipa mea”. În ediția a 13-a, din Bootcamp, a sezonului VII de la „X Factor”, Teodora Sava a cântat melodia „Firework”, interpretată de Katy Perry.

Ioana Mîrți cântat din nou senzaţional şi a primit un loc în echipa Deliei. În ediția a 13-a, din Bootcamp, a sezonului VII de la „X Factor”, Ioana Mîrți a cântat melodia „When We Were Young”, interpretată de Adele. „Și la audiții mi-ai transmis o siguranță. Ești o fată frumoasă, cânți foarte bine”, i-a spus Ștefan Bănică Jr.; Horia Brenciu i-a zis „Îmi place modestia ta și zâmbetul tău sincer și cred că asta te va ajuta și în viitor”; „Eu m-am ridicat și te-am aplaudat în picioare.”, i-a spus Carla`s.

În etapa următoare Teodora Sava se va duela cu Alina Mocanu iar Ioana Mîrți cu Francesca Nicolescu.

Mai jos, videoclipurile cu prestația fetelor:

Ioana Mîrți

Teodora Sava

Isabela Chitoșcă

Echipa Deliei

PUBLICITATE