Faza regională a Concursului Național de Dans „Împreună pentru viitor”, la Târgu-Neamț

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ informează că  – în data de 5 mai 2018, între orele 10.00-14.00, la Casa Culturii Ion Creangă Tg. Neamț – se va desfășura faza regională a Concursului Național de Dans „Împreună pentru viitor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La acest concurs vor participa formații din județele Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui. Concursul are două secțiuni: Dans tradițional și Dans modern.

Formațiile participante sunt alcătuite – în mod egal – din elevi voluntari şi elevi beneficiari (elevi cu certificat de încadrare în grad de handicap).

Concursul este iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi se adresează unităţilor de învăţământ care desfăşoară activităţi în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC).

Activităţile din cadrul SNAC urmăresc să ofere oportunităţi şi şanse egale tuturor copiilor, beneficiarii direcţi fiind copii cu dizabilităţi, copii cu dificultăţi de învăţare şi adaptare şcolară şi socială, copii/tinerii/adulţii din categorii vulnerabile şi beneficiari indirecţi fiind voluntarii, comunitatea, societatea.

Va invităm să participaţi alături de noi la faza regională a concursului de dans ”Împreună pentru viitor”.

PUBLICITATE