Fată de 15 ani din Neamț, căutată de polițiști.


Poliţiştii caută o fată, de 15 ani, din comuna Dulcești, care a plecat de acasă. Persoanele care pot să ofere informaţii cu privire la aceasta sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Adochitei Cosmina CodrinaÎn ziua de 21.05.2016, în jurul orei 15.00, polițiștii Secţiei de Poliţie Dulceşti au fost sesizaţi despre faptul că minora, Adochitei Cosmina Codrina, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că în aceeași zi,în jurul orei 11.00, minora s-a deplasat în apropierea locuinţei, cu pretextul de a duce gunoiul la tomberon și nu a mai revenit. Aceasta ar fi fost văzută ultima dată pe raza localității Dulcești, în compania unui tânăr.
Semnalmente: 1,65 m înălțime, 55 kg greutate, păr șaten , ochi căprui.

La momentul dispariţiei, tânăra purta pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastră, o bluză de trening de culoare mov, un tricou alb și era încălțată cu adidași de culoare gri.
Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea tinerei.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

PUBLICITATE