Exercițiul „Accident chimic MAJOR la Săvinești” s-a încheiat!


Începând cu orele 12.00, efectele accidentului chimic major produs la SC Ga Pro Co Chemicals Sa Săvineşti nu mai sunt periculoase pentru populaţia din zonele afectate: Piatra Neamţ, Dumbrava Roşie, Săvineşti. Nu mai există nici un pericol pentru populaţie şi animale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și EXERCIȚIU – ATENȚIE! Accident chimic MAJOR la SC Ga Pro Co Chemicals SA Săvinești

COMUNICAT RADIO TV GA PRO CO incheiere-page-001Cetăţenii care sesizează că au tulburări de sănătate cauzate de efectele accidentului chimic de la SC Ga Pro Co Chemicals SA Săvineşti, sunt rugaţi să solicite prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ în vederea transportării la Spitalul Judeţean Neamţ pentru efectuarea cu prioritate a investigaţiilor de specialitate sau să se prezinte de urgenţă la Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

Populaţia care are dubii privind folosirea apei, alimentelor, precum şi a furajelor pentru animale este rugată să se adreseze în regim de urgenţă Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ (tel: 0233213874) şi Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ (tel: 0233226490).

PUBLICITATE