Evenimentele Bibliotecii Județeane “G. T. Kirileanu” în perioada 19-23 iunie

Pentru perioada următoare, Biblioteca Judeţeană oferă, din nou, o largă varietate de evenimente, pentru timpul liber al nemțenilor de toate vârstele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, luni 19 iunie, de la ora 14.00, în Sala “Info-Club” se va desfășura o dezbatere pe tema educației non-formale organizată de Centrul de Informare Comunitară (Locală și Europeană), în parteneriat cu voluntarii din cadrul Clubului BOOK RANGERS, iar de la ora 16.30, în Sala „Victor Brauner” se va desfășura o nouă ediție a atelierului de meșteșuguri tradiționale “Elena Niță Ibrian” organizat, sub genericul Pledoarii pentru identitate, de către Secţia arte, multimedia şi carte străină „Victor Brauner” în parteneriat cu meșterii artizani Maria Tamaș și Gabriela Pruteanu.

Miercuri, 21 iunie, de la ora 11.00, Secţia arte, multimedia şi carte străină „Victor Brauner” oferă, în Sala „Atelier”, o întâlnire cu filmul („Nord și Sud” – partea a II-a / Marea Britanie, 2004 – regia: Brian Percival).

Joi, 22 iunie 2017, de la ora 10.00, în Sala “Info-Club” se va desfășura o nouă întâlnire cu educația non-formală, organizată de Centrul de Informare Comunitară (Locală și Europeană), în parteneriat cu Clubul de voluntari BOOK RANGERS, iar de la ora 11.00, în Sala „Tezaur”, Secţia de carte pentru adulţi propune seniorilor, la Clubul de Joi, o dezbatere pe marginea volumului “Jurnalul fericirii”, la 105 ani de la nașterea lui Nicolae Steinhardt. De la ora 18.00, în Sala Expo-Club “Victor Brauner”, Compartimentul Imagine și Patrimoniu, în parteneriat cu Protopopiatul Piatra-Neamț organizează simpozionul «”Moș” Gheorghe Lazăr – Sfântul orașului nostru».

Vineri, 23 iunie 2017, Secţia arte, multimedia şi carte străină „Victor Brauner” invită melomanii în Sala „Tezaur”, de la ora 16.00, la o nouă serie de audiţii şi vizionări, organizate în parteneriat cu Asociaţia „Prietenii muzicii simfonice” și comentate de dr. Constantin Goilav, iar în Sala „Cupola”, de la ora 16.30 se va desfășura vernisajului expoziției de icoane „Orașul meu: Sf. Ioan Botezătorul” organizat de Asociația “Arte.ro” (prof. coord. Cristina S. Petrariu).

PUBLICITATE