Evenimente rutiere din ultimele 24 de ore

În ziua de 09.09.2015, în jurul orei 13.00, pe DN2-E85 în localitatea Barticeşti, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 76 de ani, din Horia conducea un autoturism pe DC103, ajuns la intersecţia cu DN2-E 85 nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Roman. În urma impactului a rezultat rănirea pasagerei din autoturismul condus de romașcan, o femeie de 37 de ani, din Brașov.
În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot ieri în jurul orei 13.00, pe str. Gen. Nicolae Dăscălescu, în apropierea intersecţiei cu str. Dumbravei, a avut loc un accident rutier.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 34 ani, din Piatra Neamţ conducea o autoutilitară pe str. Gen. Nicolae Dăscălescu, având direcţia de mers Piatra Neamţ-Bacău, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară în mers, faţă de autoturismul ce-l preceda, cu care a intrat în coliziune, acesta fiind proiectat în autoturismele din fața sa, care erau oprite la trecerea de pietoni. În urma accidentului au fost avariate cinci autoturisme și a rezultat rănirea unei femei de 38 de ani, din Buzău, pasageră în unul dintre autoturisme. Toți conducătorii auto au fost testați alcoolscopic rezultatele indicând faptul că niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În seara zilei de 09.09.2015, în jurul orei 20.30, pe str. Uzinei, în localitatea Vaduri din comuna Alexandru cel Bun, la trecerea peste nivel cu calea ferată, a avut loc un accidente de circulație în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 36 ani, din Piatra Neamţ conducea un autoturism din direcția de mers DN15-sat Vădurele, nu s-ar fi asigurat la trecerea peste nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicatorul ,,Oprire,, fiind acroşată de trenul personal Piatra Neamţ-Bicaz. În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto cât şi a unui bărbat de 35 de ani din Piatra Neamț, pasager în autoturism. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot în seara zilei de 09.09.2015, orele 20.15 pe str. Mihai Viteazu la intersecţia cu B-dul Roman Muşat din Roman a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 66 de ani nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, a pătruns în intersecţie şi intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un romașcan de 58 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului care a fost transportat la Spitalul mun. Roman pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere și este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident a avut loc în localitatea Hangu, aseară, în jurul orei 22.30, când în timp ce un bărbat de 60 de ani din localitate conducea un moped pe DC 146, aflându-se sub influența alcoolului, a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un șanț săpat transversal până la axul drumului, semnalizat cu indicator “Atenție lucrări” și împrejmuit cu banda reflectorizantă. Bărbatul accidentat a fost preluat și transportat cu ambulanta la Spitalul Județean Neamț, pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma verificărilor efectuate bărbatul nu deține permis de conducere, fiind astfel cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, însă și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE