Evenimente distractive pentru copii și adulți, la Shopping City Piatra-Neamț, în weekend

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • Vineri, vizitatorii sunt așteptați pe terasa centrului comercial la ora 19:30, la o oră distractivă de Zumba
  • Sâmbătă, începând cu ora 17:00, copiii sunt invitați la spectacolul de teatru „Țărăncuța cea isteață”

 

Shopping City Piatra-Neamț anunță un final de săptămână plin de activități, destinate atât adulților, cât și copiilor. Vineri seara, vizitatorii sunt invitați la o oră distractivă de Zumba pe terasa centrului comercial, iar sâmbătă, atmosfera din zona de food court va fi animată de un spectacol de teatru, organizat special pentru copii.

Pe 25 mai, începând cu ora 19:30, se va da startul la mișcare pe terasa Shopping City Piatra-Neamț. Cei care își doresc un stil de viață mai activ se pot distra alături de Bazill la ora de Zumba organizată de centrul comercial în parteneriat cu echipa clubului de sport VIBE.

Evenimentul  va avea loc în fiecare seară de vineri pe terasa galeriei comerciale, iar în cazul unor condiții meteo nefavorabile, ora de zumba va fi reprogramată. Cei care vor să participe la ora de Zumba se pot înscrie la Info Point Shopping City Piatra-Neamț.

Sâmbătă, 26 mai, zona de food-court a centrului comercial se transformă într-un spațiu destinat copiilor. Începând cu ora 17:00, cei mici pot participa la spectacolul „Țărăncuța cea isteață”, o piesă de teatru inspirată din povestea cu același nume a Fraților Grimm. Cu un ritm alert și presărat de momente de sensibilitate și umor, spectacolul îi va transpune pe spectatori într-o atmosferă inedită. În plus, acțiunea este plasată în România, așadar scenografia, costumele și muzica sunt de inspirație folclorică românească.

Spectacolul „Țărăncuța cea isteață” va avea loc la etajul 1 al centrului comercial, în zona de food-court, chiar la ieșirea spre terasa centrului comercial. Intrarea este gratuită pentru vizitatori.

Mai multe informații despre evenimentele organizate în centrul comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

PUBLICITATE