Eveniment de excepție la Piatra Neamț. Finala Cupei României la volei


Sala Polivalentă din Piatra Neamț a găzduit astăzi (10 aprilie), finalele Cupei României la volei, atât la feminin, cât și la masculin. La Piatra Neamț a fost cu adevărat un regal de volei, așa cum se anunțase în turneul final organizat de orașul de sub Pietricica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Conferință de presă – Regal Voleibalistic la Piatra Neamț

Pentru că o astfel de competiție merită respectul cuvenit, programarea meciurilor a fost pe măsură, ambele finale fiind jucate în aceeași zi.
Începând cu ora 12.00, s-a disputat meciul de volei feminin: CSM Târgoviște – CSM București. Cele două au învins în semifinale pe Alba Blaj, respectiv Medicina Târgu Mureș. De la ora 14:30, băieții de la ACS VM Zalău s-au luptat pentru trofeu cu CS Știința Explorări Baia Mare. În semifinale, VM Zalău s-a impus cu 3-1 față de Arcada Zalău, iar Știința Explorări a învins-o pe U Cluj cu 3-0.

Câștigătoarea Cupei României la volei feminin:
CSM Târgoviște
 a câștigat în premieră Cupa României la volei feminin, duminică, în Sala Sporturilor din Piatra Neamț, după ce a învins-o în finală pe CSM București cu scorul de 3-0 (25-20, 26-24, 25-23). Astfel, Cupa României, ediția 2016, reprezintă primul trofeu din istoria voleiului dâmbovițean!

Câștigătoarea Cupei României la volei masculin:
ACS VM Zalău
a cucerit Cupa României la volei masculin, după ce a învins-o în finală pe CS Știința Explorări Baia Mare cu scorul de 3-0 (25-21, 25-14, 25-20).

PUBLICITATE