Evaluarea Națională 2016 – Vezi rezultatele din județul Neamț


Ministerul Educației a publicat astăzi, listele cu notele obținute de absolvenții de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională 2016. Listele cu rezultatele elevilor sunt afișate pe județe și, potrivit modelului din ultimii ani, vor putea fi sortate în ordine alfabetică sau după medie. După afișarea notelor, elevii pot depune contestații până la ora 20:00. Apoi, sâmbătă, duminică și luni vor fi rezolvate contestațiile, urmând ca marți, 5 iulie, sa se afișeze notele finale la Evaluare Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Rezultatele elevilor din NEAMȚ la Evaluarea Națională 2016 -> AICI

În județul Neamț, s-a înregistrat o singură medie de 10, a elevei Ignat Miruna Mihaela – Colegiul Național Roman Vodă


În data de 20 iulie va avea loc afişarea în şcolile gimnaziale a rezultatelor, adică a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în liceele din judeţ.În continuare, în perioada 8-12 iulie, părinţii şi elevii pot completa opţiunile în fişele de înscriere la liceu, iar pe 19 iulie are loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a , care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2016 – 2017.

De asemenea, în perioada 21-29 iulie are loc depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.
PUBLICITATE