Eugen Țapu se delimitează de răspunsul lui Dragnea și Tăriceanu către Departamentul de Stat al SUA

Mesajul venit din partea Departamentului de Stat al SUA, prin care se solicită Parlamentului stoparea legilor justiției, a produs foarte multă agitație pe scena politică. Cei doi lideri ai coaliției și ai Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, fără să consulte TOȚI parlamentarii pentru a decide împreună sau măcar prin vot cum vor reacționa, au ieșit cu o scrisoare extrem de dură la adresa Departamentului de Stat al SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Doar că Parlamentul nu este doar PSD, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Senatorul Eugen Țapu-Nazare a anunțat, marți (28 noiembrie), ca se delimitează de poziția exprimată de președinții Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, vizavi de comunicatul Departamentului de Stat al SUA.

Un Parteneriat strategic de 20 de ani nu poate să aibă de suferit prin opiniile a doi inculpaţi.

În calitate de membru al Grupului ProAmerica din Parlamentul României, mă delimitez total de declaraţiile iresponsabile făcute de preşedinţii Senatului şi al Camerei Deputaţilor, domnii Călin Popescu Tăriceanu şi Dragnea Liviu cu privire la parteneriatul strategic cu SUA.

Cu siguranţă, domnii mai sus amintiţi vorbesc în nume propriu şi nu pot emite păreri sau opinii în probleme de politica externă a României, consultându-se doar cu zona gri din PSD-ALDE, care încearcă toate modalităţile de a îngropa definitiv justiţia.

Chiar dacă Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu îşi doresc izolarea României pe plan extern, poporul îşi arată susţinerea necondiţionată pentru continuarea luptei împotriva corupţiei, dovadă fiind zecile de mii de români care sunt în stradă în aceste zile.

România nu poate fi reprezentată de declaraţiile celor doi preşedinţi ai Camerelor, iar un Parteneriat strategic de 20 de ani nu poate să aibă de suferit prin opiniile a două persoane inculpate în mai multe dosare penale.

Parteneriatul va continua să reprezinte un reper esenţial al politicii externe a României, precum şi un instrument eficient de sprijinire a eforturilor interne în domeniul reformei politice, economice, militare şi administrative. – Senator PNL, Eugen Ţapu-Nazare, Membru al Grupului Pro-America din Parlamentul României

PUBLICITATE