Etapa interjudețeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență

În perioada 09 – 11.07.2018, în municipiul Focșani s-a desfășurat etapa interjudețeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, competiție organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La aceasta au participat echipajele reprezentative ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din județele Vaslui, Iași, Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea.

Județul Neamț a fost reprezentat de către Serviciul voluntar pentru situații de urgență al comunei Săbăoani și Serviciul privat pentru situații de urgență al operatorului economic S.C. CERSANIT ROMÂNIA S.A. ROMAN.

Echipele participante s-au întrecut în parcurgerea următoarelor probe:

  1. Ştafeta 4 x 100 m;
  2. Pista de îndemânare şi viteză;
  3. Dispozitivul de intervenţie.

La finalul competiției lotul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al comunei Săbăoani a ocupat locul IV în clasamentul general și locul III la proba „Ștafeta 4 x 100 metri”, iar lotul serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al S.C. CERSANIT ROMÂNIA S.A. ROMAN a ocupat locul III în clasamentul general și locul III la proba „Dispozitivul de intervenție”.

Anul viitor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț va fi gazdă pentru celelalte județe participante la această competiție.

PUBLICITATE