Elevii Școlii din Brusturi vor reprezenta România la Competiția Internațională a Tinerilor Pompieri

Prefectul Vasile Panaite a participat, marți, la ultimul antrenament susținut de elevii Școlii din Brusturi care vor reprezenta România la Competiția Internațională a Tinerilor Pompieri, în perioada 09 – 16 iulie, la Villach – Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a felicitat cele două echipaje, de fete și de băieți, și le-a urat succes în concursul ce reunește la start 25 de țări.

”Pentru mine sunteți deja victorioși pentru că ați reușit să câștigați finala competiției naționale.  Este o mândrie pentru toți nemțenii că reprezentanți România la acest concurs și sunt convins că o veți face cu cinste. Vreau să felicit și pe cei din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Petrodava” Neamț care v-au acordat pregătirea necesară, pe profesorii dumneavoastră și nu în ultimul rând conducerea Consiliului Județean Neamț pentru sprijinul financiar. Succes, dragi copii, vă voi tine pumnii alături de toți nemțenii, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Judeţul Neamţ va reprezenta România, prin 2 echipaje de copii din comuna Brusturi, la Competiţia Internaţională a Tinerilor Pompieri ce se va desfăşura în Austria.

Echipajul de băieţi al Şcolii ”Ieremia Irimescu” Brusturi a câştigat finala naţională iar echipajul de fete al aceleiaşi şcoli s-a clasat pe poziţia a doua, fiind devansat de cel din Satu Mare. Pentru prima dată în competiţia internaţională, în finală a fost acceptat şi echipajul de fete situat pe poziţia a doua la etapa naţională, şi aşa în Austria vor participa şi elevele Şcolii din Brusturi.

PUBLICITATE