Elevi de la Liceul Economic, în vizită la Instituția Prefectului


Instituţia Prefectului judeţul Neamţ, în cadrul săptămânii activităţilor extraşcolare „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, a fost astăzi, 19 aprilie a.c., gazda unui grup de elevi din clasele a XII- a de la Liceul Tehnologic Economic – Administrativ Piatra Neamţ, care sunt cooptaţi în proiectul Job Shadow Day- ediţia a XIV-a şi interesaţi să afle mai multe despre domeniul  administraţiei publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

          „Printre obiectivele instituţiei se află creşterea gradului de transparenţă a activităţii. De aceea am acceptat cererea  liceului de a  fi gazdă pentru un grup de elevi  interesaţi de un domeniu care nu le este la îndemână şi care pentru ei are destul de multe necunoscute. Administraţia nu  înseamnă  aşa cum cred cei mai mulţi numai formalism şi automatisme ci şi profesionalism, implicare, dăruire şi aplecare spre problemele cetăţeanului. Poate unii dintre ei vor ajunge să facă o carieră în administraţie” a declarat prefectul Niculina Dobrilă.

Astfel,  elevii au vizitat instituţia iar pentru a înţelege cât mai bine rolul prefectului, au beneficiat de o prezentare a instituţiei, a competenţelor şi activităţilor ei.

La activitate au mai fost prezenţi, subprefectul Gheorghe Neculae şi salariaţi din cadrul Instituţiei prefectului.

PUBLICITATE