Elevele Colegiului „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț, pe primele locuri la Olimpiada Națională de Protecție a Mediului

În perioada 24-28 aprilie 2017 a avut loc, la Colegiul Tehnic ”C. D. Nenițescu”, Baia Mare, Olimpiada Națională de Protecție a Mediului pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a. (59 elevi de la Colegii Tehnice și Licee Tehnologice din 32 județe)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Elevii Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț au avut rezultate remarcabile, obținând premiul I (Nechita Vasilica Sorina, clasa a XI-a) și premiul al II-lea (Spînu Ana-Maria, clasa a XII-a)

O bucurie imensa de la elevele Colegiului CARTIANU, Maria Spînu clasa a XII-a premiul II si Sorina Vasilica Nechita clasa a XI-a premiul I la Olimpiada Naționala Protecția mediului. FELICITĂRI SI SUCCES IN DRUMUL VIEȚII DE STUDENT! – a fost mesajul directoarei Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu”, Mariana Paleu

Felicitări elevelor, părinților și profesorilor îndrumători: Istrate Monica, Lupei Emilia, Paleu Mariana, Pârlea Eugenia!

 

PUBLICITATE