Elevă din Neamț, LOCUL I la Olimpiada Naţională de Industrie Textilă şi Pielărie

În perioada 24-28 aprilie, judeţul Brăila a găzduit cei mai buni  elevi din întreaga ţară la disciplinele din aria curriculară “tehnologii”, domeniul  “industrie textilă şi pielărie”. 44 de elevi din 28 de judeţe, 24 de clasa a XI-a şi 20 de clasa a XII-a, de la liceele cu profil tehnic, şi de 28 de profesori însoţitori au participat la Olimpiada Naţională de Industrie Textilă şi Pielărie, organizată de Ministerul Educaţiei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, Primăria Brăila, Liceul Tehnic “Ed. Nicolau”, în colaborare cu Teatrul “Maria Filotti” Brăila şi Universitatea “Constantin Brâncoveanu” Brăila.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Olimpiada s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare. Joi, în Aula Universităţii “Constantin Brâncoveanu”, cei mai buni elevii participanţi la competiţie au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute.

Astfel, la clasa a XI-a, pe primul loc s-a clasat Luca Teodora de la Liceul Tehnologic nr. 1 Dobreşti, judeţul Bihor, iar la clasa a XII-a, premiul I a fost câştigat de Diana Iacobuţi de la Liceul Tehnologic Nisiporeşti, judeţul Neamţ.  – notează obiectivbr.ro

Valoarea totală a premiilor oferite de Ministerul Educaţiei a fost de 1.090 lei. De asemenea, elevii au fost “răsfăţaţi” şi cu premii din partea Primăriei Brăila care a oferit o tabletă ocupanţilor locului I. Bibilioteca “Panait Istrati” a oferit premii în cărţi tuturor participanţilor.

sursa: obiectivbr.ro
PUBLICITATE