Eduard Corduneanu – validat președinte al ADI ECONEAMȚ


Astăzi, 09.09.2016, ora 10:00, a avut loc la sediul Consiliului Județean Neamț, în sala de ședințe „Calistrat Hogaș”, Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „ECONEAMŢ”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La lucrări au participat primari, respectiv reprezentanți ai comunelor, orașelor și municipiilor precum și reprezentantul județului Neamț, dl consilier județean Eduard Corduneanu. Adunarea Generală a Asociației a fost informată cu privire la investițiile realizate în cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Neamț, finanțat cu fonduri de la Uniunea Europeană, bugetul național și bugetele locale precum și situația la zi a procedurilor de licitație pentru atribuirea contractelor de concesiune a serviciilor de salubrizare pe cele 4 zone ale județului.

Totodată, având în vederea schimbările intervenite în urma alegerilor locale din iunie 2016 la nivelul organelor executive ale UAT-urilor asociate, Adunarea Generală a Asociației a hotărât revocarea din funcția de membru al Consiliului Director a unor reprezentanți ai UAT-urilor, respectiv validarea prin vot a noului președinte al Asociației în persoana dlui Eduard Corduneanu, consilier județean și reprezentant al județului Neamț precum și completarea Consiliului Director, format din 15 membri, cu noii reprezentanți ai județului Neamț, respectiv dl Eduard Corduneanu, orașelor Tg. Neamț și Roznov, comunelor Tașca, Girov și Dumbrava Roșie.

În cuvântul adresat membrilor Asociației, domnul Eduard Corduneanu a mulțumit membrilor asociați pentru mandatul încredințat, subliniind faptul că își va concentra activitatea pentru îndeplinirea obligațiilor asumate prin contractul de finanțare a proiectului SMID, respectiv semnarea contractelor de concesiune a serviciilor de salubrizare cu operatori desemnați prin licitațiile publice în derulare, pentru fiecare din cele 4 zone ale județului. – notează un comunicat de presă ADI EcoNeamț semnat de directorul executiv, Vasile Șendrea.

D.M.B.
PUBLICITATE