Durere fără margini la înmormântarea Alexandrei, nemțeanca decedată în groaznicul accident din Iași

Durere fara margini la inmormantarea Alexandrei, fata ucisa de avocatul beat la volan din Iasi. Tanara urma sa fie mireasa, insa iubitul ei a murit si el in accident – notează kanald

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Alexandra Viliche, o tânără de 26 de ani din judeţul Neamţ, a murit la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, după o săptămână de internare în stare gravă. Romașcanca a fost rănită grav după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o altă maşină aflată în trafic, condusă de un avocat beat. Accidentul tragic produs miercuri, 23 martie, în jurul orei 23.00, în intersecţia de la Granit – zona Bularga. (vezi articolul – AICI)

Alexandra a pierdut lupta vineri. Parca s-a grabit sa ajunga langa cel care urma sa ii fie sot peste cateva luni. Masina in care se aflau cei doi tineri se afla la semafor. Din spate a venit autoturismul condus cu viteza. Cu numai cateva minute inainte avocatul de numai 26 de ani si prietena lui au plecat de la o petrecere. Imaginile surprinse de o camera de supraveghere arata clar in ce stare este tanarul. (vezi video Kanal D – AICI)

sursa articol: Kanal D
Video: Antena 1
PUBLICITATE