După plecarea lui Drăgușanu, ALDE Neamț aduce candidați de import


ALDE Neamț va merge în această campanie cu un fost ministru din Guvernul Ponta și care va fi cap de listă la alegerile pentru Camera Deputaților în județul Neamț. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Informația nu este oficială, încă, pentru că cei din ALDE consideră că jurnaliştii trebuie selectați după anumite criterii iar invitațiile la conferințe se fac redacțiilor pe care le consideră comode sau elogioase.

Astfel, conform unor surse din interiorul ALDE Neamț, viitorul cap de listă „nemțean” la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 este fostul ministru, deputatul de Prahova, Andrei Gerea.

gerea_andreiAndrei Dominic Gerea este un om politic român, deputat de Argeș în Parlamentul României din 2004, fost ministru al economiei în cadrul guvernului Victor Ponta (2) și ministru-delegat pentru energie și IMM în guvernul Victor Ponta. Acesta a candidat în 2016 la alegerile locale, țintind pentru fotoliul de primar al municipiului Pitești, unde a ieșit pe locul 3 cu 6800 de voturi (14%).

Tot pe surse, inițial, organizația ALDE Neamț ar fi trebuit să aibă ca principal candidat pe Grațiela Gavrilescu, tot deputat de Prahova și care a fost numită ministru al Ministerului Mediului, în guvernul Ponta, în decembrie 2014.

Dacă informațiile se confirmă, este o dovadă clară că organizația ALDE Neamț nu are nici oameni pregătiți pentru un post de parlamentar și nici nu are un cuvânt important de spus la nivel central. Dacă plecarea lui Drăgușanu, candidatul care a adus cele mai multe voturi pentru ALDE, a fost un prim semn de destabilizare, un candidat importat din alt județ va fi cu siguranță „plumbul” din picioarele organizației.

D.M.B.
PUBLICITATE