După ce a fost ales președinte, prima vizită a lui Ludovic Orban va fi vineri, 23 iunie, la Piatra-Neamț

La scurt timp după ce a fost ales președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban începe să-și aplice promisiunile din moțiunea cu care a câștigat alegerile interne, de a fi cât mai aproape de organizații și de a se sfătui cu fiecare membru în parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Piatra-Neamț este prima alegere a noului președinte PNL. Cu siguranță, susținerea de care s-a bucurat în rândul acestei organizații, a făcut ca prima deplasarea să fie aici.

Astfel, Ludovic Orban va fi prezent mâine, 23 iunie, la sărbătoarea Zilelor Orașului, la invitația primarului Dragoș Chitic.

Această vizită demonstrază aprecierea și apropierea noului președinte PNL de organizațiile care i-au fost alături în competiția internă și de liderii acestora: primarul Dragoș Chitic, deputatul Laurențiu Leoreanu și senatorul Eugen Țapu-Nazare

Prima vizita a presedintelui Ludovic Orban in noua calitate de lider al Partidului National Liberal va fi in orasul Piatra Neamt, maine 23 iunie in a doua zi a de sarbatoare a municipiului resedinta de judet. Este o vizita care ma onoreaza atat pe mine cat si organizatia Piatra Neamt care i-a fost alaturi in competitia interna pentru functia de presedinte al partidului. Prezenta de maine la Piatra Neamt demonstreaza ca promisiunile din moțiunea cu care a câștigat alegerile interne, de a fi cât mai aproape de organizații și de a se sfătui cu fiecare membru în parte , sunt respectate. a declarat Dragoș Chitic

PUBLICITATE