După accident, din cauza zăpezii, a alunecat cu mașina în râpă


La data de 11.10.2016, în jurul orei 09:50, P.E. de 40 de ani, din comuna Bicaz-Chei, judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 12C, dinspre localitatea sa de domiciliu către municipiul Gheorgheni, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi de drum, pe timp de ninsoare, iar într-o curbă la dreapta de pe raza Staţiunii Lacu Roşu a derapat şi a acroşat cu partea din spate o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de M.C. de 61 de ani, din localitatea Dămuc, judeţul Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După impact autoturismul s-a oprit pe partea carosabilă, după care a alunecat uşor spre marginea drumului şi a căzut în râpă, conducătoarea auto şi pasagerul G.S. de 85 de ani, din Dămuc, fiind răniţi uşor.

În momentul producerii accidentului nici unul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în acest caz cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

D.M.B.
PUBLICITATE