Duminică, Primăria Municipiului Roman organizează Crosul Toamnei

În ziua de 20.09.2015 Primăria Municipiului Roman organizează Crosul Toamnei, manifestare sportivă ce are loc cu ocazia Săptămânii Mobilității Europene – ediţia 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vor avea loc întreceri sportive :

– crosul elevilor de gimnaziu și liceu pe categorii de vârstă, masculin și feminin;

– concursuri de vehicule nemotorizate pentru elevii de clasele 0-IV.

Atenţionăm că se va proceda la blocarea accesului pe itinerarul: B-dul Roman Mușat de la intersecția cu B-dul Republicii până la str. Mihai Viteazul – Str. Eternității – Str. Aviatorilor cu sosire în fața Stadionului ,,Olimpiu Constantinescu Nehoi”.

La această manifestare sportivă de masă vor participa la cros elevii de la școlile gimnaziale și liceele romașcane pe categorii de vârstă (clasele V-VI fete și băieți, clasele VII-VIII fete și băieți, clasele IX-X fete și băieți şi clasele XI-XII fete și băieți).

Startul întrecerilor va fi la ora 9:00 pentru elevii de clasele V-VIII și cei din clasele IX-XII, iar aceştia se vor grupa la Sala Sporturilor de la ora 8:30.

Startul întrecerilor va fi la ora 11:00 pentru elevii de clasele 0-II și separat din clasele III-IV, fete și băieți, pentru concursurile de vehicule nemotorizate, şi se vor grupa la Sala Sporturilor de la ora 10:30.

De asemenea, vă invităm la Simpozionul cu tema ALEGE! SCHIMBĂ! COMBINĂ!, organizat de Primăria Municipiului Roman în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Neamț, care se va desfășura la Sala de Consiliu din sediul primăriei, în data de 22 septembrie 2015, începând cu ora 14:15.

Obiectivul Săptămânii Mobilităţii Europene 2015 este de a încuraja cetăţenii europeni, care locuiesc în zone urbane, să recurgă la alternative la mijloacele clasice de transport, fiind recomandat mersul pe jos, mersul cu bicicleta, cu rolele sau cu mijloacele de transport cu emisii reduse de carbon.

PUBLICITATE