Duminică, 23 aprilie, Proiecție de Gală a thriller-ului românesc „Vizitatorul” la Cinema Dacia

Duminică, 23 aprilie 2017, începând cu ora 19:00, filmul Vizitatorul va fi proiectat în Piatra Neamț, la Cinema Dacia, într-o proiecție de gală alături de regizor și actori (Oana-Irina Duțu și fetița Anastasia Dima)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Filmul reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Jamil Hendi şi este un thriller cu accente supranaturale, filmat integral în România.

„Vizitatorul“ este un thriller în care un cuplu tânăr, Luca şi Otilia, tineri aflaţi la începutul vieţii, se mută în marele oraş ajutaţi de Vlad, prietenul lor din copilărie. Ei se mută cu chirie într-o clădire veche în care mai locuieşte doar un bătrânel, Felix. Apartamentul are o istorie sumbră, fosta chiriaşă, Irina a dispărut în urmă cu şase luni în condiţii misterioase. Într-o noapte Otilia dispare, asemeni fostei chiriaşe. Din acest moment începe un joc nebun în care Luca trebuie să afle ce s-a întâmplat cu soţia lui şi să facă faţă acuzaţiilor celorlalţi, în special acuzelor lui Vlad, care nutreşte sentimente pentru Otilia.

Vizitatorul a avut premiera in anul 2016 in cadrul sectiunii Shadows a TIFF dupa care a urmat sa mai valideze si alte selectii oficiale la festivaluri celebre precum: Shanghai International Film Festival (iunie 2016), Cairo International Film Festival (noiembrie 2016), Jagran Film Festival (octombrie 2016), Portobello Film Festival (septembrie 2016). 

Filmul a reusit sa obtina si un premiu de interpretare prin Ionut Grama – Cel mai bun actor strain in rol principal la Fright Night Film Festival – Louisville, SUA – noiembrie 2016. 

In total filmul a reusit sa “viziteze” patru continente si opt festivaluri de film.

Mai multe informații pe pagina oficială de Facebook – AICI

PUBLICITATE