Dragoș Chitic a primit vizita președintelui Asociației Roannais- Piatra-Neamț, Daniel Roulet


chitic Daniel RouletAstăzi (21 septembrie) primarul Dragoș Chitic a primit vizita președintelui Asociației Roannais- Piatra-Neamț, Daniel Roulet.
Acesta este cel care a semnat  acordul  de înfrățire între  aglomerația urbană Roanne și municipiul Piatra-Neamț în anul 1992, în calitatea sa, de viceprimar al Riorges-ului. Odată cu înfrățirea celor două localități  s-au înființat și două asociații a căror scop este promovarea de proiecte în cadrul acestui parteneriat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Daniel Roulet și-a dorit să-l felicite în mod personal pe primarul Dragoș Chitic pentru mandatul obținut, dar și pentru modul în care administrează bogățiile lăsate de natură din urbea noastră.

chitic Daniel Roulet„Mă bucur pentru vizita domnului Daniel Roulet și-mi doresc ca în acest mandat să îmbunătățim legăturile dintre municipiul Piatra-Neamț și orașele înfrățite. Lansăm de acum invitația oficialităților din Roanne, de a participa la manifestările ocazionate de Ziua Națională a României, la Piatra-Neamț. Îi mulțumesc domnului Roulet pentru implicarea în schimburile culturale dintre cele două comunități și-l asigur de toată deschiderea noastră.” a declarat primarul Mun. Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.

Daniel  Roulet a acceptat invitația primarului Dragoș Chitic de a participa astăzi la vernisajul expoziției „Aurul și argintul antic al României” ce va avea loc astăzi la Muzeul de Artă .

D.M.B.
PUBLICITATE