Dragoș Chitic: „ Oamenii din Piatra-Neamț pot da dovadă de răbdare și înțelegere doar până la o limită”


12227620_934887779910634_325625678014770238_nÎmi exprim public nemulțumirea față de modul în care Apa Serv, o societate a Consiliului Județean Neamț, a gestionat problema avariei apărute în magistrala de alimentare cu apă a orașului. Până la un punct am înțeles problema apărută, dar să nu poți remedia o defecțiune nici în 48 de ore depășește răbdarea și înțelegerea mea și mi se pare o dovadă de incompetență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

          Solicit Consiliului Județean Neamț, acționarul majoritar al Companiei ApaServ, să ia măsuri urgente pentru ca un astfel de eveniment să nu se mai repete. Solicit Apa Serv să stabilească o procedură clară de intervenție rapidă și soluția tehnică cea mai potrivită în cazul avariilor pe conductele principale de alimentare cu apă.

          În această dimineață am participat la o întâlnire la Consiliul Județean cu factorii responsabili, unde mi-am exprimat nemulțumirea, a mea și a locuitorilor acestui oraș, pentru problema creată și am cerut măsuri urgente pentru remedierea avariei cât și pentru preîntâmpinarea unor astfel de situații.

          Oamenii din Piatra-Neamț pot da dovadă de răbdare și înțelegere doar până la o limită. Vă rog să tratați cetățenii din Piatra-Neamț cu respectul cuvenit !

PUBLICITATE