În două zile, polițiștii au confiscat peste 1500 de petarde și o baterie de artificii, deținute ilegal


În data de 30.12.2016, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat pe strada Stefan cel Mare din mun. Roman, un bărbat de 32 de ani, care deținea fără drept asupra sa o baterie de artificii cu 19 focuri.
Articolele pirotehnice a fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot în data de 30.12.2016, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Mun. Piatra Neamţ au executat o acţiune în zona Dărmăneşti, ocazie cu care au identificat într-un bar un bărbat de 47 ani, care avea asupra sa un nr. de 5 cutii, a câte 60 bucăți de minipocnitori.

Sâmbătă, 31.12.2016, în urma unor verificări, polițiștii Postului de Poliţie Borca, au identificat un bărbat de 81 din localitate, care deţinea la domiciliul său şi comercializa articole pirotehnice fără drept. În cauză s-au ridicat şi confiscat 883 pocnitori, deținute ilegal.

Tot sâmbătă, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliției mun. Roman a depistat, în flagrant, un bărbat de 40 de ani, din Săbăoani, pe str. Sucedava, în timp ce avea asupra sa 360 petarde, interzise la deţinere. Petardele au fost ridicate în vederea confiscării și, în toate cazurile, au fost demarate cercetările pentru săvârșirea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu obiecte pirotehnice.

În perioada sărbătorilor de An Nou nu au fost înregistrate evenimente negative produse pe fondul operațiunilor cu articole pirotehnice fără drept.

D.M.B.
PUBLICITATE