Două persoane rănite într-un incendiu produs într-o gospodărie din județul Neamț

Sâmbătă, 5 mai, în jurul orei 12:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o gospodărie în satul Socea, comuna Rediu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și un autocamion de intervenție din cadrul detașamentului de pompieri Piatra-Neamț. În sprijin au fost solicitați pompierii voluntari din orașul Roznov cu o autospecială de stingere și pompierii voluntari din comuna Cândești tot cu o autospecială de stingere.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că ardea un grajd cu un tractor în interior, iar focul era propagat la casa de locuit si un stog de fân.

Proprietarul (42 de ani) a suferit un traumatism (taietură la cot) și a fost preluat de ambulanța SMURD de prim ajutor. O altă persoană (un bărbat de 53 de ani) a suferit arsuri de gradul 2-3 pe braț și față și de gradul 2 pe piept.

Tot sâmbătă, în jurul orei 12:00, pompierii au fost anunțați despre producerea unui incendiu la o casa de locuit în comuna Tazlău, sat Tazlău. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț si autospecială de stingere de la SVSU Tazlau.

PUBLICITATE