Două maşini au luat foc ieri, 1 august, în Piatra-Neamț și Săvinești


Luni, 01.08.2016, la ora 10:02, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu în comuna Săvineşti, la un autoturism aflat pe marginea unui drum agricol dintre două parcele cu mirişte.
La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de stins incendii, constatând că ardeau autoturismul şi mirişte de pe terenul vecin drumului. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars autoturismul, cele 10 păsări din interior, concentratele pentru acestea (100 kg.) şi mirişte, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp.
Cauza probabilă a incendiului: tobă de eşapament supraîncălzită (autoturismul s-a blocat pe marginea drumului agricol. În încercarea de a continua deplasarea, toba de eşapament s-a supraîncălzit şi, fiind în contact cu paiele uscate, a fost generat incendiul).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, 01.08.2016, la ora 10:13, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la un autoturism aflat pe Bulevardul Traian din municipiul Piatra Neamţ. La locul indicat s-au deplasat patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de stins incendii. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia s-a topit izolaţia unor cabluri electrice din compartimentul motor.
Cauza probabilă a incendiului: defectare pe timpul exploatării (ambreiajul maşinii, supraîncălzit, a cedat).

PUBLICITATE