Două incendii stinse de pompieri în comunele Zănești și Pâncești

Duminică, 30.07.2017, la ora 00:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în satul Tălpălăi, comuna Pâncești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului au ars obiecte de mobilier și furtunul de alimentare al aragazului.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scăpări de gaze”.

Luni, 31.07.2017, la ora 00:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Zănești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat unsprezece pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanâă SMURD(EPA) din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț și cinci pompieri voluntari cu o autospecială de stingere de la SVSU Roznov și Zănești.

În urma evenimentului au ars o cameră de locuit și un hol pe o suprafață de cca. 50 mp, cca. 50 mp acoperiș cu astereală lemn și învelitoare din tablă, mobilier, obiecte de îmbrăcăminte, acte de identitate, magazie de materiale cu o suprafață de cca. 10 mp, un generator, un aragaz, fiind deteriorat cca. 10 ml gard.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului se află în curs de stabilire.

PUBLICITATE