Două incendii, ieri, pe raza județului Neamț. O persoană a suferit un atac de panică

Miercuri, 12.04.2017, la ora 11:29, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un tablou electric în localitatea Bălţăteşti. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamţ.
În urma evenimentului au ars firida electrică şi cca. 1 ml cablu electric.
Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “cablu electric defect”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 12.04.2017, la ora 23:08, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un operator economic în satul Plăieşu, comuna Timişeşti. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamţ și un voluntar din cadrul Campaniei de voluntariat “Salvator din pasiune” la ISU Neamț. În urma evenimentului au ars o vitrină frigorifică, cca. 4 mp tavan lemn, o aerotermă, bunuri alimentare şi nealimentare, s-au degradat cca. 40 mp lambriu PVC. O persoană a suferit un atac de panică, fiind solicitată o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. După acordarea primului ajutor, persoana a refuzat transportul la spital.
Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “ scurtcircuit apărut la aparate electrocasnice lăsate sub tensiune”(frigider).

PUBLICITATE