Două firme din Neamţ se bat pe coşurile de gunoi din Constanţa


La mijlocul lunii septembrie, Primăria Constanţa lansa o consultare a pieţei care avea drept obiect achiziţia de coşuri de gunoi stradale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În termenul legal, două firme au depus oferte, ambele din judeţul Neamţ. Una dintre firme, Belmar Prod SRL Piatra Neamţ este aceeaşi care în luna mai a câştigat o licitaţie a Primăriei Constanţa, cu acelaşi obiect – achiziţia de coşuri de gunoi. Atunci, pentru 20 de coşuri metalice pentru zona peninsulară, 345 de coşuri stradale metalice şi 780 din polietilenă, pentru amplasare pe stâlpi, firma din Piatra Neamţ a oferit un preţ de 399.000 lei. Că nu a furnizat coşuri de cea mai bună calitate, a remarcat orice constănţean, pentru că multe dintre recipiente deja au fost distruse.

De data aceasta, pentru coşuri formate din stâlp de susţinere cu două pubele, Belmar Prod a oferit un preţ de 480 de lei, în timp ce cealaltă ofertă, a firmei Grand Planer Urban SRL Roznov, Neamţ, este sensibil mai mare: 599 lei pentru coş fără capac, respectiv 640 lei pentru cele cu capac.

Pentru coşurile cu pubele şi scrumiere, ce vor fi amplasate în intersecţii, Belmar Prod a propus un preţ de 525 lei, iar concurenţa, 650 lei. Tot firma din Piatra Neamţ a venit cu o ofertă mai mică şi pentru coşurile care conţin dispenser pentru pungile ce vor fi folosite de către proprietarii de animale: 610 lei, în timp ce Grand Planer Urban a propus un preţ de 650 lei.

În fine, pentru coşurile metalice cu ornamente, ce vor fi amplasate în parcuri, firma din Piatra Neamţ a propus preţul de 435 lei, iar Grand Planer Urban, 370 lei pentru coşurile cu învelitoare, respectiv 450 lei pentru cele cu capac. Toate preţurile sunt fără TVA.

D.M.B.
sursa: Observator de Constanta
PUBLICITATE