Două eleve din Piatra-Neamț, premiul I la concursul național de creație literară


Concursul naţional de creaţie literară Tinere condeie şi-a stabilit câştigătorii din acest an. Elevele Iuliana Ciocârlan, de la Colegiul Naţional Calistrat Hogaş Piatra-Neamţ şi Lavinia Maxim de la Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu Piatra-Neamţ, au obţinut premiul I şi vor participa la Tabăra Naţională de Creaţie de la Muncel, judeţul Iaşi, care se va desfăşura în perioada 7-11 septembrie 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Elevele Corina Mazilu, de la Colegiul Naţional Calistrat Hogaş Piatra-Neamţ şi Ioana Zaharia, de la Colegiul Naţional Roman Vodă Roman, au obţinut fiecare câte o menţiune.

Concursul Tinere Condeie este o formă de evaluare şi valorificare a talentului şi capacităţii creatoare a elevilor în domeniul literar. Concursul se desfăşoară anual, pe etape (locală, judeţeană şi naţională) şi se adresează tuturor elevilor iubitori de literatură din clasele VII-XII, membrii ai cenaclurilor literare din şcoli generale, licee, palate şi cluburi ale copiilor.

Adresăm felicitări tuturor participanţilor la Concursul naţional de creaţie literară Tinere condeie. Mult succes în activitatea competiţională viitoare! – menționează reprezentanții ISJ Neamț într-un comunicat.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE