Două accidente rutiere cu victime au avut loc ieri în municipiul Roman

În ziua de 11.10.2015, în jurul orei 11.00, pe b-dul. Roman Muşat a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unui pieton.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 53 de ani, din Cotu Vameș conducea un autoturism pe b-dul. Roman Muşat, având direcţia de deplasare către str. Sucedava, ajuns la trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier, amplasată la intersecţia cu str. Aprodul Arbore, a surprins și accidentat o femeie de 74 de ani, din Roman, care se angajase în traversarea drumului pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 11.10.2015, în jurul orei 12.50, la intersecţia str. Ştefan cel Mare cu str. Constantin Dobrogeanu Gherea, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a doi pasageri dintr-un autoturism.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din Roman conducea un autoturism marca VW Bora pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea, ajuns la intersecţia cu str. Ştefan cel Mare, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie intrând în coliziune cu un autoturism marca Skoda condus pe drumul prioritar de către o femeie de 52 de ani, din Roman. Din impact, autoturismul VW Bora a fost proiectat într-un autoturism în regim de taxi, condus de către un bărbat de 29 de ani pe str. Constantin Dobrogeanu.
În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerilor de pe bancheta din spate a taxiului, doi minori de 7 și 11 ani, din Roman și Iași, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În ambele cazuri sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE