Doua accidente rutiere au fost ieri in municipiul Roman

În ziua de 18 august a.c., orele 21.45, pe b-dul Republicii din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 40 ani din Roman conducea o autospecializată sanitară pe b-dul Republicii având în funcțiune semnalele luminoase a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers la intersecția cu strada A. Pann și a intrat în coliziune cu un motociclist de 29 ani care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului motociclistul a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 18 august a.c., orele 10.00, pe strada Bogdan Dragoș din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 38 ani din Roman conducea un autoturism pe strada Bogdan Dragoș a surprins și accidentat ușor o minoră de 9 ani care traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fiind identificat și depistat ulterior de polițiști.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE