Două accidente, ieri, în Piatra-Neamț. Ambii șoferi au părăsit locul faptei

În ziua de 13.03.2017, polițiștii rutieri au intervenit pentru identificarea unui conducător auto, care după ce a accidentat un pieton, a părăsit locul faptei.
Conducătorul auto, un bărbat de 70 de ani, din Piatra Neamț a fost identificat stabilindu-se că în timp ce conducea un autoturism pe str. M. Eminescu, a surprins și accidentat un tânăr de 26 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni.
Ambii participanți au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și pozitiv pentru pieton. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 13.03.2017, un alt pieton a fost acroșat de un autoturism pe str.1 Decembrie 1918 din Piatra Neamț, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.
În urma sesizării şi a cercetării la faţa locului a fost identificat autoturismul implicat, care şi-a continuat deplasarea către oraş Târgu Neamţ, unde a fost oprit în trafic de polițiști. Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce conducea autoturismul pe str. 1 Decembrie 1918, la efectuarea manevrei de mers înapoi, a surprins şi accidentat care se afla spatele autoturismului.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Ce trebuie să reţineţi în cazul unui accident de circulaţie al cărui autor părăseşte locul faptei?
– Numărul de înmatriculare al autovehiculului;
– Tipul şi culoarea autovehiculului;
– Avariile rezultate în urma accidentului;
– Semne particulare (modificări aduse caroseriei, surse de lumină auxiliare, dungi etc.);
– Date despre conducătorul auto şi ocupanţii autovehiculului implicat în accident;
– Direcţia în care a plecat;

Pentru a depista infractorul şi a face dreptate, AVEM NEVOIE DE DVS.! Contactaţi cât mai repede poliţia rutieră Sau Sunaţi la telefonul 112!

PUBLICITATE