Două accidente grave în orașul Târgu Neamț. Un bărbat de 57 de ani și doi tineri de 15 și 17 ani, au fost răniți

În ziua de 18 decembrie a.c., orele 10.00, pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 44 ani din comuna Boroaia județul Suceava, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț, a surprins și accidentat grav un pieton de 57 ani din comuna Vânători, care se afla în traversarea străzii prin loc special amenajat cu marcaj şi indicator rutier. După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul faptei fără a avea încuviinţarea organelor de poliţie.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 19 decembrie a.c., orele 19.38, pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce o femeie de 23 ani din Tg. Neamț conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Urmare a producerii accidentului doi pasageri din autoturism au fost răniți, din care unu grav (15 ani) și unul ușor (17 ani).
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă .

PUBLICITATE