Două accidente cu victime au fost înregistrate ieri în Neamț


În seara zilei de 18.02.2016, în jurul orei 20.40, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe b-dul Decebal, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 36 ani, din Piatra Neamţ conducea un autoturism pe b-dul Decebal, din direcţia Bicaz-Bacău, a surprins şi accidentat o tânără de 17 ani, din Hangu, care se afla în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Citește și A luat din plin o tânără care traversa pe trecerea de pietoni de la Laguna

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 18.02.2016, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poiana Teiului au intervenit pentru soluționarea unui accident produs pe DN 15, în localitatea Bradu.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 40 de ani, din Tulgheș conducea un autoturism pe DN 15, având direcția de mers Poiana Largului – Borsec, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, parcată în afara părții carosabile.
Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de gard, rezultând rănirea conducătorul auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată în urma cercetărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că șoferul nu purta centura de siguranță, în momentul producerii accidentului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE