Două accidente cu 4 victime, ieri (8 septembrie), în Neamț


În ziua de 08.09.2016, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DJ 127A, în localitatea Bicaz Chei, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea a trei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 19 ani din Dămuc conducea un autoturism pe DJ 127A, având direcția de deplasare Dămuc-Bicaz Chei, ajuns într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de circulație în curbă, a frânat și a acroșat cu partea dreaptă faţă a autoturismului un tânăr de 24 ani din Podoleni, care circula pe o bicicletă pe acostamentul drumului.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, a pasagerului din dreapta spate a autoturismului, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto.
Conducătorul auto şi biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, reieșind faptul că nu se aflau sub influența alcoolului.
Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul că atât conducătorul auto cât și pasagerii din autoturism nu foloseau centurile de siguranță în momentul producerii accidentului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot în seara zilei de 08.09.2016, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe DN 15B, în localitatea Poiana Largului, în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Suceava conducea un autoturism pe DN 15B, din direcția Poiana Largului-Târgu Neamt, a surprins și accidentat un bărbat de 82 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop rezultatul fiind negativ, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă. – se arată în comunicatul IPJ Neamț.

D.M.B.
PUBLICITATE