Dormea într-o baracă de tablă. Vecinii au vrut să-i dea foc și să-l bată.


Ieri, 19 ianuarie, în jurul orei 21:30, un bărbat din Piatra Neamț care locuiește într-o baracă (de 4 metri pătrați) în spatele fostului CZAD Piatra Neamț, a sunat la 112 anunțând că doi vecini i-au dat foc la un pat și au încercat să-l bată. Deși acesta a zis că a cerut să cheme un echipaj al poliției, ISU Neamț a trimis și o autospecială de stins incendii. „Marele foc” fiind de fapt o bucată de pat care ardea în fața barăcii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unui comunicat al ISU Neamț, la locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, constatând că ardeau două cauciucuri de autoturism, un pat şi deşeuri textile. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, a cărui cauză probabilă de producere este focul deschis în spaţii deschise.

Bărbatul a povestit că în timp ce dormea, doi vecini care erau beți și puși pe scandal, au venit la ușa acestuia și au început să tragă de ea. De frică să nu-l ia la bătaie, bărbatul s-a blocat în casă până ce vecinii acestuia l-au amenințat că-i dau foc. Până la urmă, de frică acesta a ieșit iar cei doi bărbați i-au scos o bucată de pat din baracă și i-au dat foc în fața ușii după care au plecat până la venirea pompierilor.

Într-un final, un echipaj al Poliției Piatra Neamț a ajuns la locul incidentului și l-a luat pe bărbat la sediu pentru a da declarații.

PUBLICITATE