Dorel Vișan vine la Piatra Neamț – Recital extraordinar dedicat poetului Mihai Eminescu


Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, în cadrul proiectului ETERNUL EMINESCU, organizează duminică, 17 ianuarie, ora 17,oo, la sala „Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ, un recital poetic extraordinar susţinut de actorul Dorel Vişan. Prin acest proiect, perpetuat în timp de către Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, se doreşte omagierea personalităţii complexe a celui care este considerat, pe drept cuvânt, Poetul naţional.
Pasajele muzicale care vor însoţi versurile eminesciene aparţin violonistei Sara Stroici şi pianistului Adrian Stroici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Intrarea la spectacol se va face pe baza invitaţiilor emise de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”. Pentru a intra în posesia lor, doritorii se pot adresa secretariatului, la sediul instituţiei, strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, sau la telefon 0233.21.40.26.

A devenit o tradiţie pentru instituţia noastră organizarea, la fiecare început de an, a unui recital extraordinar de poezie dedicat lui Mihai Eminescu. Aşa cum ne-am obişnuit publicul nostru fidel, spectacolele de acest gen au avut întotdeauna invitaţi speciali şi, în acest an, nu am dorit să facem excepţie. Prezenţa lui Dorel Vişan la Piatra-Neamţ într-un recital Eminescu, la invitaţia Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” ne bucură şi ne onorează. În spectacol, alături de domnia sa va apărea şi o violonistă din Piatra-Neamţ, Sara Stroici, aşadar, cu siguranţă va fi un recital de muzică şi poezie care ne va încânta. – a declarat directorul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, Carmen Elena Nastasă

PUBLICITATE