Doi vitezomani din Neamț, prinși de poliţişti în Iași. Unul se credea pe autostradă și unul era beat

În urma unei razii a poliţiştilor de la Rutieră, un tânăr din Neamţ a fost depistat de radar cu viteza de 126 km/h în oraşul Podu Iloaiei. Acesta a rămas fără permis şi a primit o amendă consistentă.
Un tânăr de 19 ani, din judeţul Neamţ, a fost sanc­ţionat contravenţional cu amendă de 1.305 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a condus un autoturism pe DE 583, pe raza oraşului Podu Iloaiei, cu viteza de 126 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Politistii rutieri au depistat și un autoturism care se deplasa pe soseaua Pacurari, din municipiul Iasi, cu viteza de 82 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 km/h. A fost identificat conducatorul auto, un tânar de 26 de ani, din judetul Neamt. Întrucât conducatorul auto prezenta halena alcoolica, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

PUBLICITATE