Doi tineri din Târgu Neamț, au reușit să păcălească aparatele slot machine


În ziua de 14.03. 2016, în jurul orelor 13.00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea de 13/14. 03. 2016, două persoane s-au prezentat la un bar din oraș pentru a juca la aparate de tip slot machine, iar prin mijloace frauduloase de înregistrare a încasărilor au exploatat aparatele şi au încasat, fără drept, câştigurile acordate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților de cercetare desfășurate de polițiști, cele două persoane necunoscute au fost identificate. În jurul orei 16.00, cei doi tineri de 23 și 24 de ani, din Târgu Neamț au fost depistați pe raza orașului, fiind preluați pentru continuarea verificărilor.

Aceștia sunt cercetați pentru faptul că ar fi exploatat aparate tip slot machine, introducând în mod repetat o bancnotă lipită de o folie scotch, pe care o trăgeau după fiecare înregistrare a memoriei, astfel încât aceasta nu mai ajungea în caseta de valori.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și în vederea documentării întregii activități infracționale.

PUBLICITATE