Doi răniți după ce o tânără din Roznov, beată și fără permis, a intrat cu mașina în stâlp

În ziua de 18.02.2017, în jurul orei 21.49, pe DN 15 în localitatea Zănești a avut loc un accident produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile carosabilului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce o tânără de 18 ani, din Roznov conducea un autoturism pe DN 15, având direcția de deplasare Piatra Neamt – Bacău, datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit carosabilul intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de pe partea dreapta a sensului său de mers.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului în proporție de 60%, rănirea ușoara a conducătoarei auto si a pasagerului din dreapta față.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de până în 0,40,mg/l alcool pur în aerul expirat, iar polițiștii au stabilit că aceasta nu poseda permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere

Vezi și Neamț – Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina

PUBLICITATE