Doi pasageri auto răniți în accidente de circulație

În dimineața zilei de 10.09.2015, orele 05.50, pe str. Gheorghe Asachi din Piatra neamț a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei femei.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 37 ani, din Piatra Neamţ conducea un microbuz pe str. Gheorghe Asachi, din direcţia Văleni- Piatra Neamţ, din cauză că persoana vătămată, o femeie de 26 de ani, s-ar fi sprijinit de uşă, a căzut din microbuz, accidentându-se. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Județean Neamţ,pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto şi victima au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.
În seara zilei de 10.09.2015, orele 21.00, în localitatea Tașca a avut loc un accidente de circulație în care a fost implicat un autoturism și un vehicul cu tracțiune animală. Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 41 de ani, din Suceava conducea un autoturism pe DN 12C, având direcția de deplasare Lacu Rosu-Bicaz, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism care circula pe aceeași direcție de mers, moment în care a intrat în coliziune frontala cu un atelaj hipo,condus din direcția opusă de mers de către un bărbat din comuna Tașca.
În urma impactului a rezultat rănirea unei femei de 44 de ani, din Suceava, în calitate de pasager pe locul din dreapta față a autoturismului.
Atât conducătoarea auto cât și căruțașul au fost testați cu aparatul etilotest marca rezultatul fiind negativ pentru femeie și pozitiv pentru bărbat.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE